Nieuwe ronde infoavonden zonnepanelen-project

 

Vanaf eind september 2017 houdt gemeente Heerlen weer infoavonden over het Zonnepanelenproject Parkstad. Het project biedt inwoners de mogelijkheid om eenvoudig en zonder rompslomp zonnepanelen te kopen. Met een all-in pakket wordt alles geregeld: financiering, koop, installatie, garantie en het onderhoud gedurende 15 jaar.

Overstap naar zonnestroom: betaalbaar en gemakkelijk

Het project is bedoeld voor particuliere woningeigenaren, bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère

De infoavonden worden gehouden op:
– 25 september Tulip Inn, (Wilhelminaplein 17, 6411 KW Heerlen/Centrum)
– 28 september Caumerbron (Corisbergweg 197, 6418 CV Heerlen/Heerlerbaan)
– 5 oktober Amicitia (Markt 9, 6431 LG Hoensbroek).
Alle infoavonden beginnen om 19.30 uur en eindigen circa 21.00-21.30 uur

Direct besparen op de energierekening

Uitgangspunt van dit zonnepanelenproject is dat deelnemers per maand minder geld kwijt zijn (aan energie en aflossing) dan de huidige stroomrekening. De opgewekte zonnestroom wordt van het eigen stroomgebruik afgetrokken. Is er een overschot aan opgewekte stroom, dan wordt die teruggegeven aan het netwerk tegen een vergoeding. Deelnemers hebben geen financiële reserves nodig om in te stappen en kunnen hun zonnepanelen afbetalen in maximaal 15 jaar. Inwoners kunnen hiervoor – binnen het pakket – een lening afsluiten met de gemeente Heerlen, tegen een lage rente.

Aanmelding 

Voor een goede organisatie is het nodig om zich op te geven voor de infoavond. Dit kan door een mailtje te sturen naar: nieuweenergie@heerlen.nl onder vermelding van het aantal personen en de voorkeursdatum.

Vrijblijvende offerte / meer info:

www.zonnepanelenprojectparkstad.nl

Iedereen kan een offerte aanvragen. Om inzicht te krijgen in de (te verwachten) kosten en baten, legt de provider eerst een huisbezoek af. Mensen krijgen van de provider een prognose van hun rendement. De offerte en het huisbezoek zijn kosteloos en vrijblijvend.

Foto Afdeling communicatie Gemeente Heerlen

 

Geef een reactie