Eddy & the Ethiopians Heerlen Jazz presenteert i.s.m. Ap Art Events in het cultuurhuis heerlen

Eddy & the Ethiopians

 Zaterdag 16 sept

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €7,50

Heerlen Jazz presenteert i.s.m. Ap Art Events

 

Deze 8-mans formatie verzorgde oktober 2016 de afterparty van de Heerlen Jazz Boulevard in Gasterie de Fabel in Heerlen. Dat was zo’n succes dat Heerlen Jazz ze graag terug vraagt voor een optreden in het Cultuurhuis Heerlen. Saxofonist/componist en bandleider Edward Capel ontmoette tijdens tours met de Ethiopische zangeres/danseres Minyeshu Kifle enkele Ethiopische muzikanten waarmee hij sindsdien regelmatig dampende sessies organiseert in het ketelhuis van de voormalige Philipswinkel in Eindhoven.  Eddy & the Ethiopians schotelen je een heerlijke meltingpot voor van Ethiopische & West-Afrikaanse muziek, funk& hiphopgrooves en free-jazzimprovisaties.  Een uitermate groovende band met diverse blazers, drums, percussion, keys, bas en zang. Stilstaan is geen optie.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Foto Eddy & the Ethiopians

Geef een reactie