Zondag 17 september is een bijzondere dag op sportpark “De Dem” in Hoensbroek.

Dan speelt Ron Starmans zijn 500e officiële wedstrijd voor EHC/Heuts.

Ron is begonnen aan zijn 16e seizoen bij onze vereniging en draagt met recht de alleszeggende bijnaam “Mister EHC” Hij heeft veel ups en downs meegemaakt, van kampioenschap en bekerwinst tot degradatie. Maar Ron hield en houdt altijd de moed erin en ook zijn mindere periodes verwerkte hij door nog meer inzet en goede zin.

Memorabel is natuurlijk zijn befaamde doelpunt in de landelijke beker tegen grootmacht PSV, dat dacht die amateurtjes wel even opzij te zetten, maar die bleken taaier dan gedacht. Natuurlijk waren er degradaties, maar hij bleef zijn cluppie trouw en samen met het team zette hij er het volgende seizoen de schouders weer onder.

Ook privé gaat het prima met Ron. Hij woont samen met Sabine en samen zijn zij de trotse ouders van zoon Tijn en dochter Anna.

 We hopen dat we komende zondag veel leden en supporters rond het veld mogen verwelkomen die Ron de huldiging bezorgen die hij verdient.

Namens alle leden en supporters van EHC/Heuts bedanken we Ron voor alle mooie dingen de afgelopen jaren en zeggen we oprecht:

Bron EHC/Heuts

Archief Foto@Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie