DCE European Championships 2017 in Parkstad Limburg Stadion 

 

 

 

 

Zaterdag vindt in het Parkstad Limburg Stadion, in Kerkrade, het DCE European Championships plaats. Tijdens het EK Showkorpsen etaleren ruim twintig topkorpsen uit Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Ierland hun imponerende kunnen.

Het DCE European Championships is het grootste eendaagse muziek- en showevenement van Europa. Het event wordt sinds jaren in het stadion van Roda JC gehouden, dat in 2008 het gastheerschap overnam van Sparta Rotterdam. Ook de stad Kerkrade heeft een ruime traditie met muziekkorpsen denk aan WMC.

Kaarten voor het EK Showkorpsen zijn te koop bij de Fanshop van Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion en via de website: www.ekshow.nl

Archief Foto®Parkstadactueel/Tom de Cock

 

Geef een reactie