La Bohème live te zien in megabioscoop VUE Kerkrade

Op dinsdag 3 oktober vertoont Vue Kerkrade Puccini’s schitterende live opera voorstelling

La Bohème van The Royal Opera House. Aanvang van de voorstelling is 20.10.

 

De eerste uitvoering van de geliefde opera La Bohème vond plaats in 1897 in Covent Garden, sindsdien is deze klassieker er meer dan vijfhonderd keer te zien geweest. De befaamde regisseur Richard Jones tekende voor deze nieuwe productie van La Bohème, met een zeer getalenteerde jonge cast.
De opera, een onweerstaanbaar mengsel van humor en tragiek, zoomt in op het leven van een groep jonge kunstenaars die sappelen voor hun bestaan in het artiestenkwartier van het negentiende-eeuwse Parijs. Puccini’s romantische verbeelding van het Parijse Bohémien bestaan, gestoffeerd met gedenkwaardige muziek en een alledaagse liefdesgeschiedenis, maakt van La Bohème een van de meest geliefde opera’s ooit.


 Op dinsdag 10 oktober zal er om 14:00 uur een encore voorstelling te zien zijn. 

Tickets zijn te koop via www.vuecinemas.nl, de Vue app of aan de kassa van Vue Kerkrade, Roda J.C. Ring 2C

6466 NH  Kerkrade

 

Geef een reactie