Intocht Sinterklaas Kinderen kunnen vanaf 14.30 uur kennismaken met de Sint en zijn Zwarte Pieten op het Lindeplein.

 

 

De Sint arriveert op zaterdag 18 november in Nederland. Direct daarna komt hij naar Brunssum! Om 14 uur worden de Sint en zijn Zwarte Pieten verwelkomd op de Oude Markt. Daarna is er een optocht, via de Dorpstraat en de Kerkstraat, naar het Lindeplein.

Meet & Greet

Vanaf 14.30 uur houdt de Sint een ‘meet & greet’ op het Lindeplein. Ieder kind krijgt dan iets lekkers van de Sint. Ook is er op het Lindeplein van alles te beleven! Zo verzorgen de kleuters en kinderen van gymnastiekvereniging Fidelitas leuke optredens.

Bij slecht weer is de ‘meet & greet’ met de Sint in de Brikke Oave.

De intocht van Sinterklaas wordt georganiseerd door de Sint, samen met de gemeente Brunssum.

Foto Gemeente brunssum

Geef een reactie