Werkbezoek gouverneurs beide Limburgen ‘Samen Limburg, méér Limburg’

 

De heren Herman Reynders en Theo Bovens, gouverneurs van de beide Limburgen, gaan een werkbezoek brengen aan de beide provincies. Dat doen ze vanuit de gedachte dat de beide Limburgen interessante dingen te bieden hebben waarmee ze samen de krachten kunnen versterken. Aanstaande donderdag en vrijdag bezoeken ze plekken waar vitalisering van de samenleving en innovatieve ontwikkeling centraal staan.

 

“Nederland en Vlaanderen hebben er baat bij dat de grensoverschrijdende verhoudingen versterkt worden. Met dit werkbezoek willen we dit kracht bijzetten.”, aldus Gouverneur Theo Bovens. Gouverneur Herman Reynders: “We gaan daarbij juist naar plekken die misschien niet zo voor de hand liggen, nét om nieuwe dingen van elkaar te leren kennen en ongekende troeven te ontdekken.”. Beide gouverneurs: “Door ons in elkaars werk te verdiepen en ervaringen te delen willen we elkaar inspireren met als uiteindelijk doel elkaar te versterken.”. Op het programma staan diverse thema’s als: vitaliteit, burgerparticipatie, toerisme, cultuur, erfgoed, innovatie en veiligheid.

Bron en foto provincie Limburg

 

 

Geef een reactie