In de wijk Nieuw-Lotbroek is een ontspanningsvereniging actief onder de naam CV De Lotbroekers.

“Gezelligheid kent geen tijd”,…… maar je moet het wel zelf maken!! Ontspanningsvereniging C.V. De Lotbroekers hanteert dit oeroude gezegde nu al 36 jaar. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de leden, maar natuurlijk ook om zelf te kunnen genieten en geamuseerd te worden. Uiteraard is de Carnavalsperiode – van november tot en met februari – het hoogtepunt bij onze evenementen, maar ook voor en na de Carnaval blijven wij als vereniging druk bezig met het organiseren van activiteiten, zoals bijvoorbeeld op 25 november de Carnavalsavond Sjpass Veur Gebrook en een dag later de Sint Nicolaas-viering in het MFC-Gebrook.

Ook nieuwsgierig wie de nieuwe prins(es) of prinsenpaar van CV De Lotbroekers wordt?

Kom dan naar het MFC-Gebrook / Jimmy’s aan de Prinsenstraat in Hoensbroek, daar zal namelijk op 13 januari 2018 de jaarlijkse prinsenproclamatie gehouden worden. Deze avond start 20:11 uur en in deze beslist gezellige avond kunt U het onder het genot van een goed glas bier, wijn of fris het aftreden van de huidige prins Jeroen I (van de Laarschot) meemaken en natuurlijk het uitroepen van de nieuwe heerser(s) over het Lotbroekse Narrenrijk.

De entree van deze avond is gratis en er zijn diverse optredens met een ruim repertoire. Dus voor elk wat wils……

Wie geïnteresseerd is, maar eerst wat meer van onze vereniging wil proeven kan uiteraard vrijblijvend de activiteiten van onze vereniging bijwonen of voor informatie contact met ons opnemen. U bent van harte welkom!

Foto CV De Lotbroekers

Geef een reactie