Het lustrum-benefietgala van Niños del Lago 2017

 

Het aftellen kan beginnen, het lustrum-benefietgala van Niños del Lago vindt zaterdag 25 november plaats in Auberge de Rousch. Elk jaar, en dit jaar al voor de vijfde keer, organiseert de stichting Niños del Lago Nederland een benefietgala om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het project. De opbrengst zal worden gebruikt voor het opbouwen van het activiteitenkamp.

Niños del Lago is een stichting met een ANBI-status die bouwt aan een activiteitenkamp in ontwikkeling voor de kinderen in Guatemala. In dit kamp kunnen 100 kinderen tussen de 7 en 14 jaar, jaarlijks één week verblijven in een veilige omgeving. Hier leren ze hun zelfvertrouwen op te bouwen en om verantwoordelijkheid te nemen door middel van sport, spel, activiteiten en scholing. Dit is natuurlijk belangrijk voor hun eigen ontwikkeling en zodat ze later positiever in de wereld staan. Bij Niños del Lago geloven wij dat kinderen de toekomst vormen en hun dromen mogen verwezenlijken.

Dit lustrum-benefietgala staat garant voor een avond vol entertainment van onze jeugd ambassadeur Enzo Kok, Tessa Kokkelkoren & Jo Heusschen, Gabriella Massa en tot slot DJ Lefried. Ook wordt deze avond aangevuld met voortreffelijk eten, drinken en mooie ontmoetingen. Tevens willen wij u op deze avond verslag doen van het bezoek dat een groep leerlingen van het Sintermeerten College dit jaar aan Guatemala en aan Niños del Lago in het bijzonder bracht.

Als u deze memorabele avond ook wilt bijwonen, wacht dan niet meer te lang. Er is nog slechts één tafel ter beschikking. Kaarten bemachtigen kan direct via de website (www.ninosdellago.nl) of per mail naar info@ninosdellago.nl.

Samen met u maken wij er een mooie avond van om weer een stap dichterbij een betere toekomst voor de kinderen uit het prachtige Guatemala te komen. *applause*

Klik hier voor ticketverkoop; zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar.

Tekst :Gwen Schielen
Lynn Helebrand
Joline van Wegen
Fotograaf: Rico Hendriks

 

 

 

Geef een reactie