Weltklassik am Klavier – Hommage á Liszt – Sinfonische Dichtungen & Totentanz!”

Zondag 3 december, 17.00, Altes Kurhaus Aachen

Weltklassik am Klavier – Hommage á Liszt – Sinfonische Dichtungen & Totentanz!”

DUO TSUYUKI & ROSENBOOM

 

Chie Tsuyuki en Michael Rosenboom is een pianoduo dat door hun innig en harmonisch samenspel altijd weer haar gehoor tot verwondering en bewondering beweegt. Het internationaal meervoudig gelauwerde duo speelt zondag 3 december in Aken vierhandige pianoversies van symfonische gedichten van Franz Liszt. “DE ONTMOETING WAS HET LOT”, CD-Cover: ‘Totentanz’. Onderstreept de magie van hun spel. Zoals vaker in recensies wordt geschreven: ‘het duo Tsuyuki- Rosenboom is gewoon fenomenaal. Hun virtuoze vierhandige stukken op een pianotoetsenbord zijn een highlight om niet te missen.’

Meer informatie: http://www.tsuyuki-rosenboom.com/german.php

Reserveren kan via: info@weltklassik.de |   +49 211 936 50 90

Geef een reactie