Korte actuele nieuwsfeiten uit Heksenberg Kerstkienen Edelweiss            

                           

 

 

Het bijna afgelopen jaar 2017 heeft voor Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss voor een groot deel in het teken van het WMC gestaan. De boog kan niet altijd gespannen staan en daarom organiseert Edelweiss een avondje kerstkienen voor iedereen in Heksenberg en omgeving. Noteer daarom alvast zaterdag 2 december 2017 in uw agenda. We beginnen om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Er worden 20 ronden gespeeld en uiteraard zijn er weer leuke prijzen te winnen. Edelweiss nodigt u van harte uit voor deze kienavond waarbij u ook alvast in kerstsfeer komt.

Mededeling Gemeenschapshuis Heksenberg I.v.m. het feit dat op korte termijn (per 1/1/2018) een drietal verenigingen, te weten Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia Heksenberg, Seniorenvereniging Heksenberg en zangkoor L’Esprit, op gaan houden met bestaan of al gestopt zijn, komt er nu ruimte vrij in het gemeenschapshuis voor verenigingen etc. Het betreft dan met name de donderdag- en vrijdagavond. Maar ook overdag zijn er nog mogelijkheden. Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg plaatst,  middels deze media, dan ook een oproep, c.q. uitnodiging, aan het adres van nieuwe verenigingen etc. die op zoek zijn naar een geschikte ruimte voor hun activiteiten. Interesse? Neem, voor info en/of afspraak, dan contact op met dhr. Henri ter Huurne via 06.30547437.

 Foto’s Callie Steijaert

 

Geef een reactie