Vrouwen weten het; een zelfbewuste- en verzorgde uitstraling begint bij de juiste keuze van ondermode. 
Al sinds 1970 kunt u bij Esterella Lingerie ontdekken wat mooie Llingerie , Korsetterie, Badmode en Nachtmode betekent voor uw lichaam en geest.
Ook na de realisatie van een nog meer verfijnde uitstraling, zet Esterella Lingerie haar succes voort. 


 

Met een zeer uitgebreide collectie en een gedegen Persoonlijk advies nemen Ellen Hamers en haar team van lingeriestylisten ruimschoots de tijd om u te begeleiden naar het gewenste resultaat.
Natuurlijk staat u centraal in zowel het sfeervolle pand in de Raadhuisstraat in Heerlen, als in de webshop van Esterella Lingerie, www.esterella.nl. 
Maar ook mannen weten dat ze voor een verrassend cadeau bij Esterella Lingerie moeten zijn. Een veelgehoorde reactie: “Bij Esterella Lingerie weten ze wat mijn vrouw mooi vindt”.

ELEGANT, CHIQUE EN MODIEUSEsterella Lingerie biedt een uitgebreide collectie op het gebied van Lingerie, Korsetterie, Badmode, Nachtkleding en Borstprotheses. Goede basismerken voor jong en oud en in alle cup- en omvangmaten. 
Mode die onder andere elegant, chique, modieus en functioneel is en waarbij de nadruk ligt op exclusiviteit en kwaliteit.
Alle modellen en maten zijn op voorraad en indien nodig wordt bijvoorbeeld een beha op maat aangepast. 
Ook vindt men bij Esterella Lingerie het hele jaar door een uitgebreide badcollectie met de nodige accessoires als pareo’s, zonnejurkjes, rokjes en shorts.

HET JUISTE RESULTAAT. Door de jaren heen hebben Ellen en haar team de nodige ervaring opgedaan. Zo weten zij, dat bijvoorbeeld na een borstoperatie, een drempel naar een lingeriezaak heel hoog kan zijn. 
“Wij nemen in alle rust en privacy uitgebreid de tijd voor u”. Zeker bij het aanmeten van een borstprothese. We staan u bij om tot het beste resultaat te komen.
Ons streven is dat u op uw gemak en met vernieuwd zelfvertrouwen naar buiten gaat. 
Juist door die service in de vorm van hoffelijkheid, opmerkzaamheid, aandacht, advies en probleemoplossend denken, heeft menige klant, vaak generatie na generatie, de weg naar Esterella Lingerie weten te vinden.

 

PERSOONLIJK ADVIES OF ONLINE SHOPPEN. Sinds 2013 is Esterella Lingerie een moderne serviceafdeling gestart ter ondersteuning van de winkel. Haar eigen webshop www.esterella.nl.
Hierdoor is het mogelijk geworden om het persoonlijke advies te krijgen door gediplomeerde stylistes in een vertrouwde omgeving zoals u dat van ons gewend bent, of u kunt online shoppen bijvoorbeeld thuis vanaf de bank uitzoeken, bestellen en gratis bezorgd krijgen.
Natuurlijk kunt u bij het webshopteam eveneens terecht voor vakkundig advies, waarna uw bestelling wereldwijd bezorgd kan worden. 
En binnen Nederland, België en Duitsland is de bezorging zelfs gratis.

VERTROUWDEsterella Lingerie is aangesloten bij verschillende stichtingen als leverancier van borstprotheses, Lingerie Styling Erkenning en QSHOPS Keurmerk.
Bij Kiyoh beoordelingen kunt u altijd zien hoe de ervaringen zijn van onze klanten.

GRATIS SPAREN VOOR EEN WAARDECHEQUE .Onlangs introduceerde Esterella Lingerie haar gratis klantenspaarsysteem, en met succes! 
Iedereen spaart automatisch en gratis bij elke aankoop die men doet (zonder membercard, zonder accounts).
Het werkt heel eenvoudig: Bij een besteding van € 10,00 ontvangt u 1 basispunt, en bij 20 basispunten ontvangt u in oktober een gratis waardecheque van € 5,00 per mail.
Voor meer informatie : https://www.esterella.nl/spaarsysteem

SINTERKLAAS EN KERSTMIS. Zoals u gewend bent is Esterella Lingerie in december alle extra koopzondagen en kerst-koopavonden open om u te helpen bij het uitzoeken van mooie lingerie voor de feestdagen.
Wanneer u opzoek bent naar een mooi cadeau dan helpen wij u natuurlijk ook bij uw keuze en pakken het fantastisch voor u in voor onder de kerstboom.

Heeft u nog niet van die service en aandacht geproefd? Dan daagt het team van Esterella Lingerie u uit: overtuig uzelf en wandel gerust eens binnen, Raadhuisstraat 40 in Heerlen of bezoek de webshop www.esterella.nl.

 

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie