Het parkeerterrein en marktterrein in Eygelshoven is recent door Rd4 in opdracht van de gemeente volledig gereinigd. Het plein tussen Veldhofstraat-Laurastraat-Terbruggen-Torenstraat, in de volksmond bekend als het Socioplein, was na meer dan 5 jaar intensief gebruik toe aan een grote schoonmaakbeurt.

 

 

 

 

Op de foto kijken de wethouders Weijers en Schlangen samen met betrokken medewerkers van Rd4 en een medewerker van cluster handhaving met gepaste trots naar het resultaat van de reinigingsactie. Wethouder Jo Schlangen (Weekmarkten) zegt tevreden: “Een schoon marktterrein levert een bijdrage aan het bezoek en koopgedrag op de weekmarkt in Eygelshoven”. Wethouders Tim Weijers (Openbare Ruimte en Wijkwethouder Noord) voegt hier aan toe: “Deze schoonmaakactie laat zien dat ook voldoende aandacht is voor zaken in de wijken!”.

Foto RD4

Geef een reactie