BAS VAN WERVEN & NIELS VAN ROIJ IN THEATER COLLEGE BLIK OP WIELEN

Maandag 18 December 2017 – Parkstad Theaters Limburg

Een TheaterCollege waarbij twee autogekken u vol passie meenemen in de wondere wereld van autodesign.

Twee autogekken, Bas van Werven en Niels van Roij, nemen u vol passie mee in de wondere wereld van auto design. Het college Blik op Wielen is een lust voor het oog en alle andere zintuigen. Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn. In het tweede deel van het theatercollege ontwerpt het publiek een eigen auto!

Niets anders in de samenleving kleurt onze identiteit zo sterk als de auto. Wat is de kracht van design en hoe gaat de auto-industrie om met haar erfgoed en merk DNA? Wat beweegt het team van designers tot de creatie van een nieuw model en wat is hun weg? Autodesign blijkt een landschap vol valse boobytraps, een wereld waar begrippen als mooi en lelijk bijzaak zijn.

Bas van Werven,
Jurist, autogek en radiopresentator. Mede-initiatiefnemer van BNR Nieuwsradio en jarenlang presentator van BNR’s Nationale Autoshow, het eerste autoprogramma op de radio. Van Werven is gefascineerd door het Automobiel en heeft ten aanzien daarvan een nogal eigenzinnige mening….zo moet de Toyota Prius dood.

Niels van Roij,
gepassioneerd spreker en autoriteit op gebied van autodesign, runt zijn onafhankelijke design studio in Londen. Van Roij heeft gewerkt aan de New London Taxi en was betrokken bij projecten met Ford, Volvo en 10 Downing Street. In zijn Londense studio ontwikkelt Niels design strategieën en werkt nu aan een Shooting Brake op basis van de Tesla Model S.

https://www.plt.nl/programma/theatercollege-niels-van-roij-en-bas-van-werven/18-12-2017-19-30

Foto Theatercollege

 

Geef een reactie