Voorbeschouwing S.V.Brunssum dames 1 – SVC 200 dames 1

 

 

 

 

 

Voor zondag staat de wedstrijd tussen de dames ploegen van Brunssum en SVC 2000 op de agenda. Daar waar Brunssum iedere wedstrijd knokt voor de punten en probeert boven de degradatiestreep te blijven wint SVC schijnbaar het gros van haar wedstrijden ruim.

 

Het is dan ook de wedstrijd van de nr 2 tegen de nr 9, SVC 2000 zal vooral boven zich kijken en proberen aan te blijven haken bij koploper Wittenhorst. S.V.Brunssum daartegen kijkt vooral om zich heen, probeert de ploegen onderin achter zich te houden door af en toe wat puntjes te sprokkelen en kijkt naar boven aangezien ze hopen dat het gat naar de middenmoot niet te groot wordt. In Brunssum wil men na de winterstop weer fris met een fitte selectie aan de slag aangezien dat tot op heden door de vele zware blessures nog niet is gelukt. Het zal ook wel tot aan het einde van de winterstop duren eer iedereen weer fit is en men op volle sterkte kan acteren.
Tot die tijd speelt men met volle overtuiging maar met lege bank haar wedstrijden en kan men het iedereen lastig maken. Zo ziet men ook de wedstrijd tegen favoriet SVC 2000, de huid zal duur verkocht worden.

Tekst Maurice Leunissen en foto  sv Brunssum dames 1

Geef een reactie