Zondagavond 10 december een avondvullende voorstelling van Jack Vinders met de touch van Kerst.

Jack Vinders

Datum: zondag  10 december

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €12

Zondagavond 10 december een avondvullende voorstelling van Jack Vinders met de touch van Kerst.

Een avondje sfeer van kerst en oudjaar, een avondje zang en sketch. Op toetsen worden Jack en zijn gasten begeleid door Ron Cuijpers. Maar niet alleen het mooiste feest van het jaar staat centraal. Terugkijken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar 2018. Een intieme avond in het theatercafé aan een tafeltje met kaarsje en drankje.

Jack zingt o.a. zijn lied D’r Kloon dat in mei bij L1 werd uitgeroepen tot beste lied in de top 100 aller tijden. Chansons van o.a. Brel en Knef, liedjes over kerst en in de sfeer van Kerst. Sketches en conferences met o.a. Sjonnie d’r Postbul, met Clara & Maria afgewisseld met optredens van diverse gasten.

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: 
http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.html

Geef een reactie