Coca-Cola kersttruck komt opnieuw langs op de RodaBoulevard Kerkrade

 

 Coca-Cola verspreidt ook dit jaar weer het magische kerstgevoel door met de bekende kersttruck door heel Nederland te rijden. Op woensdag 13 december staat de truck van 14.30 tot 22:30 uur op de parkeerplaats van het LeisureDome nabij het Roda stadion in Kerkrade.  Om bezoekers optimaal in kerststemming te brengen is de enige échte Coca-Cola Kerstman ook aanwezig.

 Bezoekers krijgen dit jaar de kans bij een videozuil een boodschap achter te laten. Deze boodschap is dan later terug te zien op het grote led-scherm dat over de gehele breedte op de Coca Cola truck hangt. Vervolgens kan men met hun eigen boodschap voor hun persoonlijke kerstheld op de foto. Tevens zal er een photobooth geplaatst worden aan de andere kant van de truck zodat bezoekers ook hier op de foto kunnen.

 Kerstfair. Het bezoek van de Coca Cola Kersttruck wordt ondersteund door diverse ondernemers van de RodaBoulevard. Vue Cinema’s, Bowlo, Spacejump, Clip n Climb, AH XL, Glowgolf, Parkstad wok en Gamestate. Samen zorgen zij voor een mooie, sfeervolle, winterse kerstfair, een kerstmarkt met verkoopstands en verschillende eet en drink gelegenheden en entertainment voor de kids. Het event eindigt om 22:30 uur.

 Voedselbank Limburg. De eerder genoemde bedrijven zullen tijdens dit evenement Warme chocolademelk, Glühwein en frisdrank verkopen. De opbrengt hiervan wordt door de ondernemers geschonken aan de voedselbank.

Foto organisatie RodaBoulevard.

 

Geef een reactie