KERSTGALA FANFARE ABDISSENBOSCH ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 

 

Fanfare Abdissenbosch organiseert dit jaar alweer voor de 11de keer haar kerstgala in de Residentie in Abdissenbosch. Het kerstgala wordt dit jaar op zaterdag 16 december 2017 gehouden. De zaal is om 18:15 open en het concert vangt aan om 19:00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar!

Het kerstgala is een begrip geworden in het Landgraafse. Jaar in en jaar uit weet de fanfare in samenwerking met artiesten een mooi concert neer te zetten. Dit jaar werkt de fanfare samen met LocosLindos, de JEL-Brothers, Edith Rutten en Sandy Kikken. Natuurlijk zal ook het koperkwartet van de fanfare haar bijdrage leveren aan deze muzikale avond

LocosLindos is een internationaal ensemble van 5 muzikanten dat voor u de Argentijnse Tango ten gehore gaat brengen. De JEL-Brothers is een muzikaal gezelschap van drie heren dat een aantal nummers driestemmig voor u gaat voordragen. Edith Rutten is een doorgewinterde zangeres met haar eigen muziekpraktijk die ook een aantal populaire nummers ten gehore gaat brengen. Sandy Kikken is uw presentator en zal naast haar presenteerkunsten ook muzikaal een aantal kunsten voor u vertonen.

De artiesten zingen vóór de pauze in blokken hun eigen repertoire met eigen begeleiding. Na de pauze treden de artiesten op met de fanfare als begeleiding.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. De kaarten kosten € 10 per stuk. U kunt de kaarten bestellen bij de Residentie aan de Abdissenlaan 63, 6374 BK te Landgraaf of bij Fred Haan (06 53 22 87 38). Er is ook een avondkassa voor aanvang van het kerstgala waar u de kaarten op de avond zelf nog kunt kopen.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op ons kerstgala. Het wordt vast en zeker een mooie en gezellige avond.

Geef een reactie