Weihnachtscircus Aken met de koning der clowns en Ierse duivelskunstenaars in een reuzenrad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ClownFumagalli

Schöne Bescherung’ noemen ze in Duitsland een bijzonder kerstcadeau. In Aken kun je een dergelijk cadeau uitpakken door een bezoek aan het Weihnachtscircus Aken. Van vrijdag 22 december tot 7 januari transformeert een bont gezelschap van internationaal bekende artiesten de bekende Aachener Bendplatz in een kleurrijke fantasiewereld.

Fumagalli, de koning van de clowns, is de blikvanger in het programma van het Aachener Weihnachtscircus. De publiekslieveling, met zijn unieke stekelkapsel en zijn aanstekende humor, keert na lange tijd eindelijk weer naar de Keizerstad terug.

Het is beslist niet het enige highlight in een familievoorstelling die wordt gedomineerd door Ierland, Romantiek, Riverdance en Rock.

 

Duffy Brothers Fusion. Foto Mahramzadeh

Tom en Jamie Duffy brengen een spectaculaire wereldsensatie in een reuzenrad. Stars van de manege en rijzende kometen tonen hun imponerende kunnen in de circushemel. En dat is maar een kleine greep uit het aanbod. Het kerstcircus is een feest voor de hele familie.

Na de première op vrijdag 22 december om 19.30 zijn er met uitzondering van kerstavond en nieuwjaarsdag dagelijks om 15.30 en 19.30 voorstellingen in Aken.

Meer info via: http://weihnachtscircus-aachen.eu

Foto Aquatico Comapany pool 2013

Geef een reactie