Vuurwerk knallen met Oud & Nieuw? Dan pakt u toch ook even de bezem om de resten op te vegen? Zo blijft het schoon in uw straat. En veilig, vooral voor de kinderen! U kunt uw vuurwerkafval gratis weggooien in de speciale containers in Heerlen.

U kunt gratis uw vuurwerkafval in de container gooien. Zo kunt u dus ook nog slim op uw restafval besparen. Samen kunnen wij Heerlen dus veilig en schoon houden. Mogen wij ook op u rekenen?

Vanzelfsprekend is de vuurwerkcontainer alleen bedoeld voor vuurwerkresten!

Dichtsbijzijnde container in uw buurt: Bekijk de plattegrond voor een overzicht van de locaties. Let op! Alle vuurwerkcontainers staan dichtbij de vertrouwde Rd4-containers voor glas en papier e.d. De containers staan daar vanaf maandag 1 januari 14.00 uur tot donderdag 4 januari tot 14.00 uur.

Foto Afdeling communicatie Gemeente Heerlen

Geef een reactie