Vrijwilligers verrast met een bloemetje in Kerkrade

Wethouder Bok verrast de verschillende vrijwilligers van de Buurtkamer met een bloemetje. 

In Kerkrade zetten zich dagelijks vele vrijwilligers belangeloos in voor de Kerkraadse gemeenschap. In het kader van de Internationale Vrijwilligersdag heeft wethouder Jo Bok een groep vrijwilligers van de Buurtkamer in de Heilust (Geraniumstraat 7) verrast met een bloemetje.

Deze Buurtkamer bestaat ondertussen al 6 jaar en wordt gerund door vrijwilligers. Deze groep bestaat nu uit acht vrijwilligers die altijd klaar staan voor de Buurtkamer. Ze maken de Buurtkamer schoon en zorgen dat alles reilt en zeilt. Zo bedenken ze activiteiten en organiseren deze ook zoals kookclubs, kinderactiviteiten etc. Deze groep is een fantastisch voorbeeld van het feit dat vrijwilligers zich prima zelf kunnen organiseren en heel veel voor een buurt kunnen betekenen.

Foto  Afdeling communicatie Gemeente Kerkrade

Geef een reactie