De Film  Un beau soleil intérieur kun je er niet omheen is te zien in het filmhuis de Spiegel

Frankrijk, 2017 / 94 minuten

Regie: Claire Denis

Met: Juliette Binoche, Gérard Depardieu, Xavier Beauvois e.a.

Frankrijk; 2017; kleur; 94 minuten; Dolby 5.1;
Frans gesproken; Nederlands ondertiteld.

 

 

Donderdag 28 december / 20.00 uur      TICKETS

Vrijdag 29 december / 20.00 uur           TICKETS

Zaterdag 30 december / 20.00 uur        TICKETS

 

 

★★★★★ Trouw – “Bij Un beau soleil intérieur kun je er niet omheen: dit is perfectie. Isabelle, een rol van Juliette Binoche zo gul, zo subtiel dat het een genot is naar het veranderende licht in haar ogen te kijken…

Juliette Binoche speelt Isabelle, een gescheiden, neurotische artieste van middelbare leeftijd die in Parijs woont. Ze is opnieuw op zoek naar de liefde en gaat relaties aan met verschillende mannen, in de hoop de ware tegen te komen. Een getrouwde bankier, een zelfbewuste acteur, een sensitieve kunstenaar en ook haar ex passeren de revue. Samen vormen de mannen het complete beeld dat Isabelle zoekt, maar ondertussen belemmeren ze haar bij het maken van een keuze. Uiteindelijk belandt ze op de bank van een new-age therapeut (Gerard Depardieu) in de hoop van hem te horen welke knopen ze moet doorhakken.

Un Beau Soleil Intérieur is een sfeervolle, gelukzalige romantische komedie over de ups en downs van de zoektocht naar een nieuwe relatie.

 

Filmhuis De Spiegel

Schunck 5.0 Bongerd 18

045 577 22 79

reserveringen

info@filmhuisdespiegel.nl 

www.filmhuisdespiegel.nl

 

 

Geef een reactie