Dinsdag 9 januari gaan Liza Wolters en Marleen Hartjes in SCHUNCK* Glaspaleis van 20.00-21.30 uur in gesprek met elkaar over Liza’s werk(proces) en de tentoonstelling- ‘Now is a different back then’- bij SCHUNCK*. Marleen Hartjes is cultureel programmamaker en werkt o.a. voor Van Abbemuseum, Museum De Pont, We Are Public en Rijksakademie voor Beeldende Kunsten. Beeldend kunstenaar Liza Wolters (Landgraaf, 1992), is een van de jonge talenten uit de regio.

Voor deze jeugdige talenten biedt SCHUNCK* graag een podium. Lisa Wolters die actueel in Rotterdam woont en werkt is gefascineerd door overbekende alledaagse situaties en toevalligheden die geregisseerd lijken, maar dit vaak niet. Ze legt het boeiend vast  in boeiende fotografie en video’s. In de tentoonstelling ‘Now is a different back then’brengt Wolters haar werk samen met eerder in Heerlen gemaakte beelden. Entree: 6 euro wat gelijk staat aan de reguliere museum entreeprijs. De lezing is gratis toegankelijk.

De fotografie tentoonstelling ‘Now is a different back then’  in SCHUNCK* Glaspaleis/ Museum Heerlen is te zien t/m zondag 14 jan. Van di-z/11:00-17:00.

Foto Schunck

Geef een reactie