Op zondag 14 januari 2018 om 14.11 uur is het weer zover. Heel Welte en Bensroa, van groot tot klein en van jong tot oud kijkt uit naar de Jeugdrevue van CV de Vlavrèters. Welke verrassingen zullen er dit jaar zijn. Verveelt Koning Vlaverius zich nog steeds, komt er een Prins op het witte paard, is Professor Kersenpit nog steeds verstrooid, zitten de dwergen nog vast in de grot, staat er weer zo’n gekke trol met rare stem op het podium, wie durft er op te treden, welk meisje is er net naar de kapper geweest en heeft de lippen gestift, welke jongen heeft zijn zwarte schoenen gepoetst.  Iedereen is nieuwsgierig naar het spannende verhaal en de Jeugdraad van 11, maar wil vooral weten wie het nieuwe Bloemenmeisje en de nieuwe Jeugdprins van Welte-Bensroa zullen worden.

Zoals altijd zal deze middag weer oergezellig worden met optredens van de enthousiaste jeugd uit onze eigen omgeving. Van Eijsden tot de Mookerhei zal iedereen horen dat het in Welte-Bensroa een groot feest is.

Het thema van dit jaar is: “Reis rondom Welte-Bensroa in 11 dagen”.

De Jeugd van Welte en Bensroa mag zelf optreden met een dansje, buut, playback, eigen zang of verzin-zelf-maar-iets-geks. Iedereen is vrij om zelf een optreden te bedenken om toe te werken naar het hoogtepunt van de middag, het uitroepen van de nieuwe Jeugdprins en Bloemenmeisje. De hoogste Vlavrèterke en Vlavrèterinneke zullen feestelijk de middag al hossend afsluiten samen met de kersverse Jeugdraad van11. Artiesten kunnen zich aanmelden bij Monique Luijten per mail: jmluijten@ziggo.nl of per telefoon 06-41199451.Als dank krijgt iedere artiest de bekende “Sjnuutsmoel” en luid applaus.

De zaal is open vanaf 13.30 uur en de Jeugdrevue zal starten om 14.11 uur in het Patronaat van Welte (Gemeenschapshuis). De entree voor al dit moois bedraagt nog steeds slechts 1,50 Euro, maar je krijgt er zeker een fijne middag voor terug!  Zorg dus dat je op tijd bent om niets van dit moois te missen.

Geef een reactie