Zondag 28 januari is ‘HELD’ te zien in Theater Landgraaf. Komisch poppenspel met een bijzondere vormgeving voor iedereen vanaf 4 t/m 9 jaar.  Over een Ezel die per ongeluk held wordt in een bos. Dat vindt hij wel leuk!  Totdat hij gevraagd wordt om iets aan die verschrikkelijke nachtwezens te doen. ‘Held’ is een spannende, grappige en visuele voorstelling met poppen en wasgoed over de KEUZE om held te zijn. Ook als je niet direct dapper, sterk of knap bent.

 HELD
Wanneer de, bepaald niet stoere, Ezel tot held wordt uitgeroepen, verwachten de dieren allerlei heldendaden van hem. Dat is tegen het zere been van Wezel, die zichzelf ziet als het enige echte heldhaftige dier in het bos.
Ezel moet kiezen: gaat hij terug naar zijn wei of gaat hij de strijd aan met Wezel én de Nachtwezens?

De voorstelling begint zondag 28 januari om 14.30 uur. Reserveren is gewenst: tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur) of info@theaterlandgraaf.nl

De entree bedraagt € 6,- per persoon. Maar als je de kaartjes eerder bij het theaterbureau afhaalt kosten ze € 5,- per stuk. Het theaterbureau is ma t/m vr geopend van 10-12 uur. U ontvangt dan bovendien een leuke kleurplaat van de voorstelling.

Meer informatie: www.theaterlandgraaf.nl

Held – de trailer

https://www.youtube.com/watch?v=oTFm_ybAf6w

Foto’s Theater Landgraaf

Geef een reactie