ROMBOUTS SCHOOL ORKEST bestaat 50 JAAR

Het schoolorkest van het Romboutscollege in Brunssum bestaat in 2018 maar liefst 50 jaar en dit zal op zaterdag 24 februari 2018 gevierd worden in gemeenschapshuis Klaver 4 in Brunssum. Het orkest, bestaande uit leerlingen, oud-leerlingen, docenten, oud-docenten en ouders van leerlingen, timmert al vele jaren stevig aan de weg in binnen- en buitenland. Het orkest heeft altijd een gevarieerde bezetting gehad op basis van de beschikbare instrumenten en maakt popmuziek van de jaren 60 tot nu. Het orkest is op zoek naar zoveel mogelijk oud-leden om dit heuglijke feit samen te kunnen vieren. Oud-dirigenten Rob Waltmans en Marjelle Dupuis zullen aanwezig zijn en net als bij de vorige jubilea zal er weer door leden en oud-leden samen gemusiceerd worden. Oud-leden, vrienden en bekenden van het orkest kunnen zich opgeven voor deze avond door een mail te sturen naar romboutsschoolorkest@ziggo.nl o.v.v. naam, instrument en e-mailadres. Samen hopen we er een bijzondere muzikale avond van te maken.

Foto ROMBOUTS SCHOOL ORKEST

Geef een reactie