FC HOENSBROEK EN LHC PLAATSEN ZICH VOOR FINALE FC HOENSBROEK WINTERCUP 2018

 

FC Hoensbroek en LHC hebben zich geplaatst voor de finale van de 8e editie van de FC Hoensbroek Wintercup. Even leek een dichte mist roet in het eten te gooien, maar gelukkig trok de mist in de 1e helft al snel weg. FC Hoensbroek trad aan tegen 3e klasser De Leeuw. De ploeg van Roger Andre zegevierde uiteindelijk simpel na een 3-0 ruststand met 5-1, mede door 3 doelpunten van Brian Vroomen. LHC zette pas in de 2e helft orde op zaken. Na een 1-1 ruststand werd er uiteindelijk met 3-1 gewonnen van het Valkenburgse Walram.

Morgen zullen FC Hoensbroek en LHC dan gaan strijden om de felbegeerde FC Hoensbroek Wintercup. Walram en De leeuw zullen dan de strijd aan gaan om de 3e en 4e plaats. Aanvang van beide wedstrijden is 13.00 uur.

Archieffoto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

Geef een reactie