De nieuwe jeugdprins Aiden ( Nowik ) van JCV Gebrook

Op de foto President Devanio van Oppen. en Jeugdprins Aiden 1 (Nowik) 

Aiden Nowik de nieuwe jeugdprins van JCV GebrookAiden is 10 jaar oud en gaat naar school bij SO de Pyler in Heerlen. Hij voetbalt bij FC Hoensbroek in de JO11-2.

Het carnavalsvirus is Aiden met de paplepel ingegoten door zijn vader. Zijn moeder gaat wel mee maar heeft niet zo veel met carnaval.   Toen JCV Gebrook met de vraag kwam om Aiden jeugdprins te laten worden, hebben de ouders dit met beide handen aangegrepen om deze droom van Aiden uit te laten komen.

Onder het toeziend oog van vele particulieren en verenigingen hebben we eerst genoten van een fantastisch programma dat gepresenteerd werd door de kersverse President, Devanio van Oppen en D’r Dustin. Deze middag hebben we Emilio Bernardi uitgeroepen tot nieuwe Ordedrager van Verdienste. Verdere medewerking werd verleend door zanger Sám Smits, zangeres Chantal, Limbo Express, Tanzmarieche Stacy van CV Carboon, Em & M en natuurlijk onze eigen kinderen van JCV Gebrook met zang en dans.

Dit dansen kwam ook terug in het lied van de proclamatie waarbij de ex-prinsen Devon en Devanio en ex-prinsessen Quille en Julie een leuke rol hadden. Uiteindelijk kwam onze nieuwe heerser van JCV Gebrook tevoorschijn en konden we Aiden Nowik aan het publiek bekend maken als de nieuwe Jeugdprins Aiden I. Zijn eerste officiële daad was natuurlijk het voorlezen van zijn 11 punten om daarna zijn ouders te decoreren met zijn huisorde. Ons programma was toen nog niet voorbij, want herremenie Miserabel verzorgde nog een fantastisch optreden voor onze kersverse Jeugdprins.

Jeugdprins Aiden I recipieert op zondag 21 januari 2018 om 12.11 uur in het MFC Gebrook. Deze dag zal tevens  “Dansgarde JCV Gebrook” voor de eerste keer hun optreden verzorgen.

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie