Hooglustigheid Prinses Anny I van CV De Lotbroekers.

 

 

Zaterdag 13 januari 2018. Het grote moment is aangebroken dat Carnavalsvereniging De Lotbroekers hun nieuwe Heerser gaat uitroepen in een supergezellig en bomvol MFC Gebrook in Hoensbroek. De zaal wordt eerst nog getrakteerd op een grandioze avond met schitterende optredens van o.a. Dansmarietje Fabiënne, zanggroep Ummer d’r Letste, Dansstudio Let’s Dance, bandparodist Animolly en van het zangduo De Twiee Gewaejde. Daarnaast zijn er ook nog eens twee mystery guests aangekondigd als muzikaal presentje voor de nieuwe Heerser.

Om 22:11 uur is het moment aangebroken om op traditionele wijze afscheid te nemen van de regerende prins Jeroen I. Hij kan met trots terugkijken op een wervelend en enerverend carnavalsseizoen.

En dan is het eindelijk zover: de proclamatie wordt ingezet met een ludieke terugblik op populaire tv-quizzen zoals bijvoorbeeld Wie van de Drie, Wie Ben Ik en de Surprise-show. Na een turbulente vragenronde aan de drie kandidaten, die in mooi verpakte en geblindeerde rolcontainers zitten, is het dan eindelijk zover en kan er worden afgeteld van 11 naar 0. Maar wat is dat? In plaats van één nieuwe heerser springen drie personen tegelijk uit hun ‘verpakking’. Verwarring alom natuurlijk. Uiteindelijk wordt het raadsel toch ontvouwd en maakt de enige echte heerser zich bekend onder een regen van confetti: het is onze nieuwe Prinses Anny I (Versteeg). De Lotbroekers hebben er een stralende Prinses bijgekregen. We wensen Prinses Anny I een mooi en onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

In het dagelijkse leven is Anny werkzaam bij NLG Pensioen te Geleen en is ze trotse moeder van Xam. Daarnaast zit ze in het bestuur van JCV Gebrook als secretaris en is ze bestuurslid van Stichting Buurtbeheer Nieuw-Lotbroek.

Tot een paar jaar geleden hield Carnaval voor Anny in: optochten bekijken, de kindercarnaval bezoeken met Xam en in de avonden op stap met vrienden. Ze werd echter besmet met het Carnavalsvirus en toen is Carnaval in haar bloed gekropen, heeft ze geweldige mensen leren kennen en ervaart ze alles op een hele andere manier dan voorheen. Geweldig mooi gewoon!

Prinses Anny I hoopt om de komende periode een prachtig vrolijk en geweldig seizoen te beleven samen met de mensen die haar enorm lief zijn en alle mensen die net als zij dol zijn op Carnaval!

De receptie van Hooglustigheid Prinses Anny I zal worden gehouden op zondag 28 januari 2018 vanaf 11:11 uur in het MFC Gebrook, Prinsenstraat 12 in Hoensbroek.

 

Geef een reactie