LHC is winnaar geworden van de 8e editie van de FC Hoensbroek Wintercup. In de finale was het met 2-1 te sterk voor organisator FC Hoensbroek. LHC kwam in de 1e helft op een 0-1 voorsprong. Een snelle tegenstoot via Leroy Eerlingen werd door Dwayne van Westering simpel binnen getikt. In de 2e helft nam FC Hoensbroek wat meer risico en ging op zoek naar de gelijkmaker. Het doelpunt viel echter aan de andere kant, toen Romano Raets een vrije trap van Rick Janssen listig binnen kopte. FC Hoensbroek deed uiteindelijk nog wat terug via een prachtige omhaal van Swen Cornelissen. LHC leek alsnog in de eindfase te breken, maar gescoord werd er niet meer. In de troostfinale maakten De Leeuw en Walram er een vermakelijk potje van. Walram zegevierde uiteindelijk met 4-3 en legde zodoende beslag op de 3e plaats.

Na afloop werd er in de drukke kantine van FC Hoensbroek de FC Hoensbroek Wintercup uitgereikt aan LHC-aanvoerder Kenny Faassen. Tot speler van het toernooi werd LHC-aanvaller Leroy Eerlingen uitgeroepen. 

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

 

 

Geef een reactie