Nieuwe prinsenpaar van Coriovallum Martin 1 en Patricia 1.

Martin Gielis geboren in Meezenbroek werkzaam bij nedtrain in Maastricht en brandweerman kazerne heerlen  Hobby’s darten en voetbal.

Patricia gielis geboren in venlo en sinds haar 10 de woonachtig in landgraaf  Heeft 15 jaar lang haar schoonheidsalon gehad perfect beauty parkstadEn nu werkzaam bij ziggo en is visagiste . Hobby’s poolbiljarten en visagie. 

Sinds 2012 samen zijn op 15-5-2015 om 15.15 uur getrouwd. Wat een mooie dag had moeten zijn liep af in een drama waardoor Patricia in het ziekhuis terecht kwam met alle gevolgen van dien.  “Ooit gaan we onze dag over doen schatje” zei martin  Echte carnavalisten martin is 2004 prins geweest bij msp. We hebben 2 dochters anouk 16 en Demi19 en zijn super trots op onze meiden.

Begin van het seizoen hebben we ons met een groep lieve vrienden aangesloten bij de prinssengarde waar we het super naar onze zin hebben. We zijn echt in een warm bad terecht gekomen.

En ja hoor daar kwam de vraag willen jullie ……..?

En toen zei martin als ik het doe doe ik het voor mijn vrouw om haar een beetje de dag terug te geven die ze kwijtgeraakt is . Wij hebben er een jaar lang naar toe geleefd . Het wachten duurde lang en gibg gepaard met veel spanningen maar het wachten was de moeite waard.  Wij zijn super trots om het nieuwe prinssenpaar van prinssengarde coriovallum te zijn en zullen iedere minuut gaan genieten . Wij wensen alle carnavalisten een super seizoen toe.

Tekst Prinsegarde Coriovallum en Foto Patrick Kisters

Geef een reactie