Speciale regeling voor direct en overige omwonende Park City Live 

 

 

Direct omwonenden aan de rand van het Park Bekkerveld in Heerlen krijgen tijdens Parkcity Live, het regionale festival is dit jaar op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli, gratis weekendtickets. Leidend is daarbij de gezinssamenstelling, zoals bekend bij de Gemeente Heerlen. Het betreft de volgende straten en huisnummers: Bekkerweg, Huisnummers; 46 t/m 76 (alle even nummers), Huisnummers; 47 t/m 111 (alle oneven nummers), Bekkerveld, Huisnummers: 12 t/m 37 (alle nummers, zowel even als oneven), Burgemeester Savelbergstraat, Huisnummers: 1 t/m 17 (alle nummers, zowel even als oneven), Leonard Stassenstraat, Huisnummers: 2 t/m 72 (alle nummers, zowel even als oneven), Vlotstraat, Huisnummers: 30a + 33 (hebben voordeur en tuin aan Bekkerweg). Deze omwonenden krijgen tijdens het einde van de opbouw van het festival op 28 en/of 29 juni hun tickets (in de vorm van een polsbandje) thuisbezorgt door de organisatie, inclusief (een eventuele) parkeerkaart. De tickets zijn niet overdraagbaar aan derden. Op verzoek van de veiligheidsdiensten regio Parkstad krijgen ook kinderen van 0 t/m 9 jaar een polsbandje.

 

TICKETS ‘OVERIGE OMWONENDEN’

Overige omwonenden (vermeld op de straten- en huisnummerlijst hieronder) kunnen tickets kopen met korting ter compensatie van  ‘de overlast’ van het festival. Overige omwonenden’ zijn de bewoners van de huizen met de volgende huisnummers: Akerstraat, 114 t/m 176, Benzenraderweg, 73 t/m 193 en 56 t/m 172, Bekkerweg, 113 t/m 133 en 78 t/m 112, Burgemeester Waszinkstraat 1 t/m 113 en 112 t/m 130, En alle huisnummers in de straten: Burgemeester Savelbergstraat, Burgemeester van Rooystraat, Dr. Jaegersstraat, Kemmerlingstraat, Leonard Stassenstraat, Lintjensstraat, Mgr. Schrijnenstraat, Mr. Adriaan Stassenstraat, Pluijmaekersstraat, Sint Annalaan, Van Sonsbeeckstraat, Vlotstraat. Wij controleren de bestelling op naam, postcode en huisnummer. Bij misbruik worden de tickets geannuleerd en de barcodes geblokkeerd, zonder restitutie. De kaartverkoop voor de ‘overige omwonenden’ start tegelijk met de verkoop van de tickets van ParkCity Live. Indien de tickets van ParkCity Live op zijn, is het helaas ook niet meer mogelijk om tickets voor ‘overige omwonenden’ te bestellen. Gelet op de veiligheidseisen is de organisatie namelijk gehouden aan een maximum aantal bezoekers op het festivalterrein.

Het reserveren van tickets overige omwonenden tickets kan alleen via de webpagina www.parkcitylive.nl De  verkoop start zaterdag 20 januari om 10.00.

Foto’s®parkstadactueel/Tom de Cock

 

Geef een reactie