Op zaterdag 27 januari vanaf 19:33 houdt onze Guido II Sauren zijn receptie. U bent allen van harte welkom om onze prins te komen feliciteren.

Na de receptie zullen wij het patronaat nog op zijn kop gaan zetten.

Locatie: Gemeenschapshuis Welten

 

 

Zaterdag 27 januari  

SjpasZitting  V.v. De Eekheuëre Heële

Natuurlijk had u al in de gaten dat de LVK winnaars van 2017 zaterdag optreden: De Geliënde. Maar dat is niet alles. Sjpringlaevend, Paul & Leo en Kartoesj doen vrijdag mee in de LVK-finale in Kessel. Dus wie weet mogen we nóg een winnaar begroeten!

Er zijn nog een paar kaartjes. Reserveer via 06 30 02 45 61

 

 

  28 januari 14:30 uur

We nodigen u uit om op zondagmiddag 28 januari naar Café d’r Klinge aan het Pancratiusplein te komen. Rond de klok van drie zullen de Aod-Prinse bekend maken wie dit jaar de prachtige Poeffel Moeffel onderscheiding in ontvangst zal mogen nemen! Laat u verrassen en geniet vanaf 14.30 uur samen met Prins Alexander I, Jònkheedsprins Kris I en Blòmmemeëdje Sienna van een gezellige en sfeervolle zondagmiddag!

 

28 januari om 08:00 uur “Thema  ROOD.”

T begint nu echt te kriebelen, want t aftellen is begonnen. Op 28 januari is hij er weer, de allerleukste dameszitting van Parkstad en omstreken! Van het programma hoeven we het schaamROOD niet op onze wangen te krijgen. We hebben de leukste artiesten weer voor jullie vastgelegd. Op wie hopen jullie dit jaar???
Er zijn nog kaartjes te krijgen bij de drogisterijen. En wil je t jezelf helemaal gemakkelijk maken? Neem er dan een ontbijtje bij en geniet van de beste plekken in de zaal!

 

 

 

 29 januari  20:00 uur

Nieuwe show van De Winkbülle van Heerlen en de Kirchröatsjer Vastelaovends Verain

Samenwerken is vandaag de dag helemaal in. Maar niet nieuw! 55 jaar geleden besloten de sjtadscarnavalsverenigingen van Limburg reeds om samen te gaan werken binnen de ‘Samewirkende Limburgse Vasteloavesvereniginge’. De besturen van de TOG Welten en St. Philomena hebben zich ook voorgenomen om meer samen te gaan werken en zelfs te gaan fuseren. Dat zorgt voor de nodige onrust en spanning binnen de korpsen. Zou het dan toch nog lukken om die prachtige liedjes van Wiel Knipa en Nico Ploum ten gehore te brengen ? En wat zouden Wiel en Nico van zo’n muzikale fusie tussen de korpsen van Heerlen en Kerkrade vinden?

Een avondje om niet te missen dus, vol vasteloavesmuziek en hilarische momenten.

 

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

 

 

 

 

 

Geef een reactie