Met gepaste trots kunnen we, na lang onderhandelen, eindelijk mededelen dat het C.V. de Vlavrèters  is gelukt! De succesformule die jaren geleden door ons zelf is bedacht, maar vervolgens door John de Mol gewoon van ons is gepikt, komt naar Welten.

Op zaterdag 10 februari 2018 organiseert C.V. de Vlavrèters vanaf 20:11 uur, in ons prachtige gemeenschapshuis aan de Weltertuijnstraat “Welten’s Got Talent”. Iedereen kan die avond, volledig zonder remmingen of toch nog met het schaamrood op de kaken, zijn of haar talenten showen. Schrijf je nu gratis in via aanmeldenwgt@gmail.com en laat Welte-Bensroa zien wat jij kunt!

De onderhandelingen hierover lopen nog maar we sluiten zeker nog niet uit dat we als prijs voor de optredens een drietal contracten mogen weggeven. Let op! Om enige teleurstelling te voorkomen; als je act ondersteund wordt door middel van muziek, zorg hier dan zelf voor (denk bv aan een mp3-bestand). We kunnen namelijk niet garanderen dat de dj’s van Megaforces Party Services over de juiste partituren beschikken.

Wanneer je op L1, tijdens de live uitzending van de Groeëte Heëlesje optoch, de 200 talenten kunt aankondigen die in de vijf uur durende stoet voorbij trekken, dan kun je ook Welten’s got talent presenteren en dat is precies wat Anne Feijten zal doen op deze avond.

Natuurlijk ook carnaval!

Natuurlijk is er die avond ook heel veel carnaval. Wanneer jij je talenten niet op het podium wilt laten zien, kun je dus wel laten zien hoe goed jij eigenlijk kunt sjoenkelen, hoe geweldig jij een polonaise kunt lopen, hoe super jij mee kunt zingen met al die overbekende carnavalsliedjes of hoe buitenaards goed je feest kunt vieren.

En dat het feest wordt kunnen we wel garanderen wanneer niemand minder dan Roger Schepers, misschien wel de bekendste diskjockey van Radio Parkstad, die avond de muziek voor zijn rekening  neemt.

Na deze introductie geldt maar één advies………………………….BEN ERBIJ!!!

 

Geef een reactie