Op zaterdag 31 maart 2018 vindt op Park ter Waerden de elfde editie om de ABS Beckers en Mulder Cup plaats. Op deze dag zal gespeeld worden in verschillende leeftijdscategorieën. In de ochtend mogen van 10.00 tot 13.00 uur de allerkleinsten, de JO7, JO8 en JO9 hun kunsten vertonen. In de middag is het tussen 14.00 uur en 17.00 uur de beurt aan de JO11. UOW ´02 hoopt op een grote belangstelling.

 

De editie van vorig jaar biedt in ieder geval een mooi vooruitzicht. Het toernooi is ieder jaar weer een mooi moment voor de jongste voetballertjes om hun krachten te meten met leeftijdsgenootjes uit de regio. Op deze dag streven wij het na om een aantal kernwaarden van UOW ´02 nadrukkelijk naar voren te laten komen. Zo zullen plezier, sportiviteit, betrokkenheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Deze dag draait volledig op de inzet van vrijwilligers binnen onze club, want samen maken wij UOW ´02!

 

Deelname aan dit toernooi is helemaal gratis. Ons advies is om uw team tijdig aan te melden, dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. De uiterlijke inschrijfdatum is zaterdag 10 maart 2018!
Aanmelden kan bij Harrij Heijnen via harrij.heijnen@ziggo.nl of via de speciaal aangemaakte Facebookpagina: Beckers & Mulder Cup 2018. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met bestuurslid voetbalzaken Paul Maenen, via 06-43660301.

Wij verheugen ons er nu al om op 31 maart veel verenigingen te mogen begroeten op Park ter Waerden bij de ABS Beckers & Mulder Cup 2018!!

Foto’s en tekst UOW ’02

 

 

Geef een reactie