Landgraaf – Afscheid gemeenteraad, installatie nieuwe raad en het duidingsdebat

 

 

Volgend op de gemeenteraadsverkiezingen van vorige week is de politieke agenda deze week al aardig gevuld: dinsdag wordt afscheid genomen van de ‘oude’ gemeenteraad en donderdag volgt de installatie van de nieuwe raad. Ook is er donderdag het duidingsdebat gepland. Beide vergaderingen worden uitgezonden door Omroep Landgraaf.

De vergadering waarin afscheid wordt genomen van de gemeenteraad begint vandaag (dinsdag ) om 19.00 uur in de raadzaal van het Burgerhoes.

Twee dagen later, op donderdag om 19.00 uur, is de installatievergadering van de nieuwe gemeenteraad. Dat gebeurt tijdens de eerste bijeenkomst van de raad in deze samenstelling. Aansluitend aan de installatie van de nieuwe raad volgt het duidingsdebat. Op verzoek van de lijsttrekker van de grootste partij, Patrick Mevissen van GBBL Ubach over Worms, kunnen alle raadsfracties aangeven hoe ze de verkiezingsuitslag van 21 maart interpreteren en welke consequenties die analyse zou moeten hebben. Ook dat duidingsdebat is via Omroep Landgraaf te zien.

Foto Gemeente Landgraaf

Geef een reactie