Wedstrijd verslag: SVA-NEC’92  Vloerenboulevard zomaar een wedstrijd uit de 5e klasse B

SVA-NEC’92  Vloerenboulevard zomaar een wedstrijd uit de 5e klasse B. Vanaf de eerste minuut was duidelijk wat beide partijen wilden.SVA speelde afwachtend terwijl Nec’92 gelijk druk zette op hun tegenstander. Dit leidde tot 6 hoekschoppen voor NEC in de eerste 15 minuten.

Geen enkele hoekschop kon worden verzilverd . Ook creerden de spelers van nec verschillende grote kansen daarbij werd de lat en de paal menigmaal geraakt. Uit een van de spaarzame tegen aanvallen van Sva viel geheel tegen de verhouding in het eerste doelpunt. Voor rust kon nec de stand echter weer gelijk trekken door een doelpunt van collin reekers. Na de thee bleef het wedstrijdbeeld het zelfde. Nec viel aan en sva beperkte zich tot verdedigen. Echter wist sva wederom op voorsprong te komen. Dit leidde tot nog aanvallender voetbal van Nec.

Na een knappe assist van de kopsterke aanvoerder  Jim Snackers wist Rodney Lopatka de 2-2 binnen te tikken . Nec heeft zich dan ook zelf met dit gelijke spel te kort gedaan. De teleurstelling van spelers maar vooral van trainer Armand Mingelers was dan ook duidelijk van zijn gezicht af te lezen.