Heksenberg/Pronsebroek wacht weer een geweldig Lente Festijn Zaterdag 26 mei a.s.

Voor senioren de WDR 4 schlagershow en voor de wijk een muzikale avond met diverse optredens

 

Zaterdag 26 mei a.s. staat de wijk Heksenberg/Pronsebroek geheel in het teken van haar 3e Lente Festijn onder auspiciën van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, welke Stichting gevormd wordt door voorzitter/secretaris Callie Steijaert, penningmeester Frans Westen en de algemene bestuursleden Anita Prijkel en Edie Bleimuth. In tegenstelling tot de twee voorgaande evenementen is door het bestuur van genoemde organisatie Stichting, na gedegen overleg, om diverse redenen unaniem besloten om dit jaar 2018 het Lente Festijn alleen in de middaguren van 14.00 tot 18.00 uur te houden voor alle senioren van de wijk en vanaf 20.00 uur een muzikale avond met diverse optredens. Dit jaar dus geen jeugdmorgen. De jeugdigen zullen in 2019 weer volledig aan bod komen. Sterker nog, organisatie van jeugdactiviteiten hebben dan de hoogste prioriteit en zullen dan op grootse wijze georganiseerd worden.

Het programma voor dit jaar 2018 ziet er dan ook als volgt uit: van 14.00 tot 18.00 uur in Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg voor alle wijksenioren op en top entertainment verpakt in de WDR 4 schlager show. De bekende en gesettelde artiesten Micke Düse, Max Kaiser (tevens DJ), Walter Ego en Claudia Ansel zullen de wijk senioren een aantal uren muzikaal veel plezier bezorgen. Uiteraard is de entree gratis en bij binnenkomst wacht de senioren een gratis kop koffie/thee en een stuk vlaai. In de loop van de middag zullen nog gratis hapjes geserveerd worden. Overige te gebruiken consumpties kosten slechts € 1,50.

Foto Callie Steijaert

Het avondprogramma, ook met gratis entree en consumptieprijs eveneens € 1,50, start om 20.00 uur met muziek door het orkest duo Reality welk orkest al de nodige reputatie geniet van haar muziekverzorging tijdens de maandelijkse te houden dansavonden in Gemeenschapshuis Heksenberg. Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek heeft tevens zorg gedragen voor enkele muzikale optredens. Voor het voetlicht zullen dan optreden de meer als bekende Heksenbergse zanger/entertainer Sám Smits en zal de grote Duitse zanger Heino (alias Guus Mengelers) eveneens zijn opwachting maken. Overigens was laatst genoemde zeer succesvol tijdens de gehouden 22e Van en Vuur d’r Sjpasseberg en op het Halfvastenbal in Cafe Casper. Kortom, het belooft weer een gezellig Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek te worden.

Geef een reactie