Nec’92 Vloerenboulevard- Eikenderveld .

Nec’92 Vloerenboulevard- Eikenderveld.  De nr 1 tegen de nr 4 uit de 5e klasse B.  Volgens trainer Armand Mingelers was zijn team goed voorbereid op deze wedstrijd. In de week ervoor speelden we een goede oefenwedstrijd tegen 4e klasser Vaesrade, de sfeer was goed en de motivatie om te winnen was bij de spelers en staf zeker aanwezig. Alles leek erop dat dit een heerlijk voetbalavondje zou worden. Helaas pakte dit toch anders uit. Al snel bleek dat Eikenderveld beschikt over veel individuele klasse en stonden we al vrij snel met 0-2 achter.

We creeerden in de eerste helft wel wat halve kansen maar konden niet echt een vuist maken. Als het dan ook nog 0-3 voor de rust wordt dan wordt het wel heel moeilijk om van een aanvallend sterk team te kunnen winnen. Tijdens de rust hebben we nog geprobeerd elkaar te motiveren. In de heen wedstrijd waren we immers ook van een 2-0 achterstand teruggekomen tot 2-2 dit zou en moest nu ook lukken.

De eerste kans na rust was dan ook voor ons. Een schot van Jimmy Brouwer miste het doel. We zijn blijven voetballen wat ik een compliment waard vind voor mijn team. Na de 4-0 is het een gelopen zaak en gaan toch de kopjes omlaag. Uiteindelijk wordt het dan 0-6. Jammer maar uithuilen en op naar de volgende wedstrijd uit tegen Kcc’13.

Teks Nec’92 en Foto’s®Amenda Lopatka voor meer foto’s klik op deze link.