Zondagmiddag, echt gras, het zonnetje schijnt en de sfeer is opperbest. Dus alle ingrediënten voor een heerlijke voetbalmiddag. En dat werd het. Het was een open wedstrijd met kansen over en weer. Wel merkt de trainer van Nec ’92 op dat zij gehavend aan de strijd zullen beginnen. We hebben 10 spelers van de selectie en dit zal vandaag aangevuld worden door drie spelers van het derde die vanmorgen al een volledige wedstrijd gespeeld hebben. We zijn blij dat Jeffrey Smeisters, Jeffrey Swinkels en Toulant Balaj bereid zijn ons uit te helpen. ‘Anders hebben we een vet probleem’. Nec’92 komt echter verrassend goed uit de startblokken en uit een voorzet van Levi Mingelers kopt Jim Snackers de 0-1 binnen. Vervolgens krijgt KCC ook enkele goede kansen en het komt dan ook nog voor rust op 1-1.

Na de rust is NEC’92 genoodzaakt om twee keer te wisselen en wordt het elftal op een aantal plaatsen omgezet. Dit alles komt het spel van Nec’92 niet ten goede en KCC maakt hier gretig gebruik van. Het staat dan ook al vrij snel op 3-1. Maar Nec’92 toont veerkracht en strijdlust. Uit een hoekschop kopt Roy Cörvers alle frustratie van zich af en scoort de 3-2. Met nog 10 minuten op de klok krijgt Levi Mingelers de bal aangespeeld en met een geweldige actie stuurt hij zijn tegenstander ‘het bos in’. Vervolgens schiet hij de bal vanaf een meter of 25, onhoudbaar voor de keeper, snoeihard binnen! Trainer Armand Mingelers is dan ook zichtbaar blij met het behaalde resultaat. Volgens hem is Levi de man van de wedstrijd. Met twee assists en zo’n heerlijk doelpunt kan dat ook niet anders meldt de trotse vader.