Hoofdmenu

43 dienstjaren in het onderwijs gaat meester Wim Logister stopt met werken bij OBS de Speurneus in Landgraaf.

 

 

 

 

Na bijna 43 dienstjaren in het onderwijs gaat meester Wim stoppen met werken. In zijn carrière heeft hij met veel passie en plezier op verschillende scholen gewerkt. De afgelopen 25 jaar was hij werkzaam op OBS de Speurneus in Landgraaf. De Carnavalsviering en het schoolvoetbaltoernooi waren jaarlijks terugkerende hoogtepunten voor Wim. De behaalde vierde plek op het NK schoolvoetbal in 2005 zal hij nooit vergeten.

 

Op woensdag 4 juli zullen alle leerlingen en leerkrachten zich om 11.00 uur op het schoolplein verzamelen en wordt er afscheid genomen van Wim. Wij willen hem bedanken voor zijn jarenlange inzet binnen het onderwijs. Ouders, oud-leerlingen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken. Om 12.00 uur zullen alle kinderen terug naar de klas gaan. Ouders kunnen dan tot 12.30 uur onder het genot van een kop koffie afscheid nemen van meester Wim. Om 12.30 uur gaan de leerlingen vervolgens samen met hun ouders rustig naar huis. Hopelijk tot woensdag 4 juli!

Foto OBS de Speurneus Landgraaf.(Volgend nieuwsbericht) »