Hoofdmenu

FINDING YOUR FEET

 

 

 

 

Groot-Brittannië, 2018 / 111 minuten
Niet schadelijk / Alle leeftijdenGrof taalgebruik
Regie: Richard Loncraine
Met: Imelda Staunton, Celia Imrie, Timothy Spall e.a.
Ondertitel: Nederlands

Het leven houdt niet op na je zestigste. Je bent nooit te oud om een andere weg in te slaan. Feel good film over een oudere vrouw, Sandra, die door haar deftige man aan de kant wordt gezet voor een andere vrouw. Dan vlucht ze naar haar zus, die het minder breed kan laten hangen en tussen ‘het gewone volk’ woont. Als Sandra eenmaal uit de ontkenningsfase is, omarmt ze haar nieuwe omgeving en de vrijheid die daarbij hoort. Ze ontdekt weer hobby’s uit haar jeugd, ze gaat op zoek naar betekenis in haar leven en’. ze vindt een nieuwe liefde. Sterke rollen van Imelda Staunton, Celia Imrie en Timothy Spall. (M.v.H.)

Kaartjes worden 15 minuten gereserveerd in het winkelmandje.

 

Filmhuis De Spiegel

Schunck 5.0 Bongerd 18

045 577 22 79

reserveringen

info@filmhuisdespiegel.nl 

www.filmhuisdespiegel.nl

Foto programma Filmhuis de Spiegel