Hoofdmenu

KVC Oranje 3 kampioen!

Nadat eerder het tweede elftal van KVC Oranje de titel greep en daarmee promotie naar de derde reserve klasse bewerkstelligde, is dat kunststukje dunnetjes overgedaan door de mannen van het derde. In de resterende 7 minuten van de eerder gestaakte wedstrijd werd in Hulsberg, tegen de gelijknamige club,  één keer gescoord. Dat was voldoende om Wijnandia 2 op de ranglijst voorbij te gaan en Hulsberg zelf af te schudden. Zondag werd onverwacht verloren bij Passart/VKC 2 en daarmee leek de titel uit zicht. Vooral ook omdat in Hulsberg dus nog maar nog 7 minuten, bij een stand van 0-0, te gaan was en perse gewonnen moest worden. Daar kwam nog bij dat KVC Oranje de eerste drie minuten van het restant maar met zijn negenen stond, vanwege een gele kaart voor Leo van Wersch. Het bleek allemaal geen problemen.

De routine van de oude rotten gaf de doorslag en het feest kon beginnen.