“Kroniek van een vrienden groep 1968-2028”

Op de foto

Achter: Jacques Pepels,Willy Vegers,Herman Vegers,Wiel Lagarde,John Quedvlieg,Wim Valkenburg,Theo Houtackers,Alfons Spijkers,Jen Houtackers,Jo Handels

Voor:Pim Logister,Francois Casters,Peter Kastrop,Giel Dobbelstein,Math Brandts,Harrie Gorissen

 

 

Ut Veerde

September 1968 kreeg het bestuur van RKSV Bekkerveld het verzoek van enkel jongens om met een elftal vanuit Cafe Moonlight te mogen deelnemen aan de competitie.
De toestemming werd verkregen en er werd gestart als vierde elftal onder de vlag van Bekkerveld maar verder helemaal zelfstandig ,dit hield in zelf voor kleding leiding en training zorgen maar zich houden aan de statuten van de vereniging en uiteraard contributie betalen.
Nu 50 jaar later viert deze vriendengroep die nog bestaat uit 13 leden dit heugelijke feit helaas heeft men in de loop van de tijd afscheid moeten nemen van een 8 tal vrinden.
Ter gelegenheid van het jubileum heeft men een boekwerk uit gegeven “Kroniek van een vrienden groep 1968-2028”waarin een opsomming en verhalen en foto’s van deze vriendengroep die zich niet allen op het veld maar ook verder n de Heerlens gemeenschap heeft bezig gehouden denk aan de carnavals optochten Half vastenballen enz.
Ook na 50 jaar vindt er nog maandelijks een activiteit plaats.
Het boek is te verkrijgen voor 5 € bij Jacques Pepels 045 5711113

 

Geef een reactie