SVN/BtB Consultancy heeft bij Sporting Heerlen op bezoek een aardig pak op de broek gekregen, Binnen 10 minuten was de wedstrijd gelopen en scoorde Sporting Heerlen via Roy Wetzels en Liam Vente de 1-0 en 2-0. Wat SVN/BtB Consultancy hier tegenover stelde was niets. Het gemis van 5 basisspelers is niet op te vangen en dan weet men dat het zwaar zal worden. Na rust eenzelfde beeld, Sporting Heerlen zocht de aanval en wist nog via Bas Ortmans en Jesper Sporken de voorsprong ui te breiden naar 4-0 alvorens Jasper Braad de 4-1 scoorde. Al met al een verdiende nederlaag en hopelijk zullen de geblesseerde spelers gauw weer aan sluiten.

Zondag 4 november speelt SVN/BtB Consultancy thuis tegen de nieuwkomer in de 3de klasse Wijnandia en in deze wedstrijd zal Vichy Marchena weer terug keren in de hoofdmacht.