Neem deel aan het Limburgs streekdiner

Op maandag 26 november vindt in restaurant Refresh van Hotel Management School Maastricht het tweede Limburgs streekdiner plaats.

Topchefs.Tijdens het diner – onder auspiciën van La Saison Culinaire de l’Euregio– serveren de Limburgse topchefs van Château NeercanneTout à FaitLa Source (van La Butte aux Bois) en Château Sint Gerlach Limburgse streekgerechten. Ondermeer de Limburgse troubadour Ivo van der Bijl luistert de avond op. Ontvangst is tussen 18.00 en 18.30 uur. Het diner start om 18.30 uur. Het Limburgs streekdiner wordt georganiseerd ten behoeve van de in Landgraaf gevestigde Voedselbank Limburg-Zuid.

Aanmelden. Als u wilt deelnemen aan dit smaakvolle diner, verzoeken wij u een voedselpakket te doneren voor de voedselbank ter waarde van € 75 per couvert. Deze voedselpakketten kunt u bestellen en afrekenen via deze link
Het dinerticket wordt u per e-mail toegestuurd plus desgewenst een factuur.

Pro deo.Omdat de meewerkende chefs, de Hotelschool, de optredende artiesten en de vrijwilligers die voor de bediening zorgen, allemaal pro deo werken en ook de ingrediënten voor het diner gesponsord worden, zal iedere euro die u betaalt voor 100 procent besteed worden aan voedsel voor de cliënten van de voedselbank.

Parkeren.Het parkeerterrein van de Hotelschool vindt u aan de Jeruzalemweg 1, 6222 NG Maastricht.
Omstreeks 22.00 uur zal de koffie geserveerd worden.

Tekst en foto Hotel Management School Maastricht

Geef een reactie