Schubert 4-handig
Jan Vermeulen & Veerle Peeters – zondag 25/11 – Paterskerk

Jan Vermeulen staat bekend als dé Schubertvertolker. Na de opname van Schuberts oeuvre voor piano solo, besloot Vermeulen ook het vierhandige klavierwerk integraal te spelen en op te nemen. Het zoeken naar twee extra handen bezorgde Vermeulen niet al te veel hoofdbrekers. Veerle Peeters is al ruim vijftien jaar zijn compagnon de route, als artistiek leider van zijn Schubert-opnames en als kamermuziekpartner in vierhandige pianorecitals.

Laat u zondag in de fantasische ambiance van de oude Paterskerk in Oud-Rekum ontroeren door een programma dat bestaat uit de absolute topwerken die Schubert voor het vierhandige genre schreef.

Info en tickets via www.pianosmaenelimburg.be.

Foto’s geleverd door Torena Publiciteit 

Geef een reactie