Verhuizing FNV Vakbondshuis Heerlen naar Dr. Poelsstraat 85 Heerlen

 

 

Het FNV Vakbondshuis verhuist naar Dr. Poelsstraat 85 Heerlen Vanaf 21 januari 2019 kan men hier terecht. Het kantoor op de Lokerstraat 40 te Heerlen is vanaf 14 januari 2019 gesloten. Tijdens de sluiting van het kantoor kunnen leden van FNV met vragen over werk, inkomen en sociale zekerheid bellen met 088 368 0 368.

 

FNV opent nieuwe vakbondshuizen

FNV opent nieuwe vakbondshuizen. Deze vakbondshuizen zijn ontmoetings- en werkplekken voor werknemers en vakbondsleden van FNV. Werkenden, ouderen, uitkeringsgerechtigden kunnen er terecht met vragen over werk, inkomen en sociale zekerheid. Ook cursussen, het volgen en beïnvloeden van de lokale politiek en themabijeenkomsten over actuele onderwerpen worden er georganiseerd. De officiële opening vindt plaats in het voorjaar 2019.

 

Sterk in de regio

De vakbondshuizen vloeien voort uit de vernieuwing van de FNV. FNV wil dichtbij de leden zijn. Dat kan als ze zichtbaar en aanwezig zijn in heel Nederland. Ook op andere vlakken wordt de regio steeds belangrijker:  de landelijke overheid verschuift steeds meer taken naar de gemeenten en dat gaat gepaard met bezuinigingen en decentralisatie van verantwoordelijkheden.

Geef een reactie