FC Gulpen en Mike Zwartjes hebben overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen, dat ingaat op 1 augustus 2019 en afloopt op 31 juli 2021. Zwartjes keert daarmee na 18 jaar terug bij de club waarmee hij in 2001 kampioen werd in de 4e klasse B en promoveerde naar de 3e klasse A.

 

De in Voorburg geboren Zwartjes wordt bij FC Gulpen hoofdtrainer van het eerste elftal. Zwartjes (55) speelde als actieve voetballer o.a. bij Eikenderveld, EHC, RKTSV en SV Heerlen.

Clubs en prijzen als trainer  
Met FC Gulpen werd Zwartjes in 2001 kampioen in de 4e klasse B. Bij zijn vertrek in 2002 werd hij 8e in de 3e Klasse A. Verder was Zwartjes trainer bij RKBSV/Limburgia (1e Klasse), RKHBS (promotie én kampioen), SV Langeberg (kampioen met promotie naar 2e klasse) en startte hij zijn carrière als trainer bij SV Ria. Afgelopen seizoen heeft de Heerlense oefenmeester bewust een sabbatical genomen en inmiddels is zijn accu weer volledig opgeladen voor een nieuwe trainersklus.

Mike Zwartjes neemt in augustus het roer over van Patrick de Meij, die na drie seizoenen FC Gulpen zal verlaten. FC Gulpen neemt thans in de 5e Klasse A de 2e plek in.

Foto®Parkstadactueel/Tom de Cock

Geef een reactie