Op een frisse zondagmiddag met een prachtig voorjaarszonnetje, mochten we op het kunstgras aan de slag tegen Geuldal. Het spelbeeld was de gehele wedstrijd gelijk met veel balbezit voor ons en een tegenstander die welgeteld 1 keer een doelpoging op Sander wist te lossen.

Zelf kregen we grote kansen via o.a. Bas (1 op 1 naast na steekpass Kjell), Paul (van dichtbij naast na terugleggen Michel), Cas (goed schot maar redding van doelman waarna de bal via de lat terugkwam) en daarnaast nog enkele kleinere mogelijkheden via schoten van afstand. Scoren bleek echter, mede door goed keeperswerk van de gastendoelman, een brug te verder deze middag en daardoor kwamen we helaas niet verder dan de beginstand: 0-0.

Volgende week Abdissenbosch uit.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie